mandag 28. april 2008

Endelig...

...kan jeg senke skuldrene en anelse etter en fryktelig hektisk periode.
Helgen er vel overstått med håndballcup, overnatting i et lite klasserom, 16 11-12 åringer og en svært så lite komfortabel madrass på 5 cm.... puh, jammen godt å komme hjem igjen. Klart det er moro og sjarmerende også, men det er nå slik at borte er bra, hjemme er best :o)


I Bryggerhuset kommer det stadig nye spennende varer og mer er i vente. Her litt fra Krasilnikoff og Lisbeth Dahl.

Disse boksene er egenprodusert. De er malt og krakelert. Decoupage-ark med gotisk skrift er brukt til dekor på lokket. Hyggelige å gi bort med noe spennende oppi kanskje...

tirsdag 22. april 2008

Tidsnød

HVA GJØR MAN når tiden ikke strekker til.... - hjeeelp....!!!!
Hverdagen går i et forrykende tempo, og de siste dagene har nesten vært et mareritt.
Hele forrige helg gikk med til dugnad på orienteringsstevne og kommende helg blir ikke bedre når datteren og jeg skal på håndball-cup heeele helgen. Stønn !!!! Regnskap føres for harde livet innimellom kjøring hit og dit, jobbing, klesvask, middag, møte.... Stønn igjen.!
Ekstra mye blir det når mannen er på 3 dagers konferanse..... Bloggingen som jeg skulle kose med med, har det ikke blitt tid til de siste dagene. Men det roer seg nok... Ungene sitter med lekser, så akkurat nå var det befriende stille for en liten stund før det braker løs igjen med kjøring på forskjellige aktiviteter og 1 1/2 times jobbing i kyllinghuset som en herlig avslutning på dagen. Ja,ja... det er vel et sunnhetstegn at ungene såvel som oss voksne er aktive med både idrett, musikk eller hva det måtte være.


Et lyspunkt i den travle hverdagen er denne nydelige Country Tilda`n som jeg fikk i posten i dag fra Veslehuset. Marit og Elin - jeg lover at den skal et godt hjem! Hun sitter på peiskanten og har full oversikt på hva som skjer i heimen og ser ut til å trives utmerket ;o)Pliktene kaller...., datteren skal på trening . Kvelden avsluttes her i kyllinghuset. Dette bildet ble tatt for dager siden, når kyllingene enda var nydelige...- faktisk helt skjønne. Dessverre varer ikke det lenge.., med de smaker til gjengjeld fortreffelig;o)

onsdag 16. april 2008

Litt mer kjøkken

Først av alt - tusen takk for alle hyggelige kommentarer om kjøkkenet vårt. Moro å få så mange positive tilbakemeldinger :o).
I dag har jeg omsider tatt bilder av den andre halvdelen av kjøkkenet...
Gardinene er røde og hvite smårutete med lin magebelte og "stropper". Disse har jeg store planer om å bytte ut, men tiden har ikke strukket til enda og jeg har heller ikke funnet de rette. Har noen gode forslag så blir jeg veldig glad...
Stolene trenger også nytt trekk. Har egentlig lyst på hvite lange stoltrekk, men det er jo ikke veldig praktisk da, når vi bord på gård med alt som følger med det.....


Det er ikke så lett å ta bilder av hele rom, og jeg er så absolutt ingen ekspert. Det hadde egentlig vært moro å lært litt om akkurat dette. Når jeg ser på bildene jeg har tatt, ser jeg både det ene og det andre som ikke burde vært der..., som bla. den ene lyspæren i lampa som skulle vært byttet ut...


søndag 13. april 2008

Kjøkkenet

Jeg er veldig glad i kjøkkenet vårt. Det stod ferdig for ca 5 år siden etter å ha gjennomgått en "ectreme makeover". Alt av inventar, vegger og gulv ble revet og bygd opp på nytt. Nå er det lyst og fint med deilig varme i gulvet. Herlig!! Denne gangen er det bare den ene siden av kjøkkenet jeg viser dere. Resten trengte en kremt.. - opprydding, (som ikke ble tatt den dagen jeg tok bildene...:o))


Kjøkkenet vårt er forholdsvis stort, ca 30 kvm. Det var gjerne store kjøkken på gårdene fra gammelt av. Her har det vært stor aktivitet i årtier og er liksom "hjertet" i huset vårt den dag i dag. Forskjellen på før og nå er at mor i huset ikke lenger lager mat og vask klærne til fjøsrøkteren og andre arbeidsfolk... Det tok brått slutt når jeg flytta til gårds gitt.....:o)
Å ha peis på kjøkkenet er ganske koslig faktisk, særlig på slike dager som i dag hvor vi har hatt hagl, snø og regn om hverandre. Den skulle selvfølgelig vært tent på, men bildet ble tatt for noen dager siden hvor været var betraktelig bedre enn i dag.

Denne nydelige blomsterkassen med mange flotte planter fikk vi av noen venner for en ukes tid siden. Bildet lyver litt, den er mye flottere enn det ser ut til her.

torsdag 10. april 2008

Litt fra butikken


Green Gate - er bare sååå betatt av disse varene..

Litt for de voksne... ( - denne glasscollagen synes jeg bare er kjempeflott)
og litt for de små...

onsdag 9. april 2008

Jenteklubb

Etter en travel dag med jobbing og jenteklubb er det på tide å roe ned med litt blogging før jeg kryper til køys. Det har vært en hyggelig kveld og vi har kost oss med deilig vin og god mat. Det er alltid hyggelig å få besøk fra Oslo, av jentene jeg har studert sammen med en gang i tiden. Da går skravla...:o) Alle ville gjerne en tur opp i Bryggerhuset ( det er fast rutine når jentene er på besøk) for å se nye varer som har kommet og handle litt (mye...:o)). Idag var det særlig GreenGate som falt i smak. Ikke rart spør du meg! Jeg er utrolig begeistra selv...

søndag 6. april 2008

Første innlegg....

Så var omsider også jeg i gang med bloggen min. Jeg har i flere måneder nå, vært innom mange utrolig hyggelige og inspirerende blogger. Etter å ha lest så mange flotte blogger får jeg nesten prestasjonsangst og jeg må innrøme at det føles litt rart og skummelt, samtidig som det er veldig spennende. Men jeg vil jo gjøre et forsøk.
En stooor takk til Albertine for nyttige tips og kjempegod hjelp med bloggen min. Du er toppers!!Våren er virkelig i anmarsj her i Indre Østfold selv om det for et par dager siden snødde svææære snøflak..

Med dette vårlige bildet avslutter jeg mitt første innlegg
og forhåpentligvis ikke det siste...