søndag 28. september 2008

Litt gammelt og litt nytt..


... i Bryggerhuset for tiden.
Venter forsatt på masse varer. Gleder meg for det er så moro å pakke opp den ene skatten etter den andre......
Ønsker dere alle en super uke og en deilig høstferie.
Håper det herlige høstværet fortsetter :O)

mandag 15. september 2008

Litt av hvert på en mandag


På lørdag kan dere tro at jeg hadde hyggelig besøk i Bryggerhuset. Fire skikkelig flotte damer var på tur i Indre Østfold og det ble et aldri så lite bloggtreff i stua.
Det var Torunn - Lyst på livet, Tone - Tone`s hage, mat- og hverdagsliv, og Hanne - Min verden, fra blogglandia og Torunns hyggelige svigerinne som kom på besøk. Været viste seg fra sin beste side så vi kunne sitte ute å nye solen. Skravla gikk og jeg tror vi kosa oss like mye alle sammen. Takk for skikkelig hyggelig besøk jenter. Velkommen tilbake ved juletider, ( det var da jeg skulle hatt 2.etg. vettu.. ;O)) men vi skal nok ordne oss alkevel :O)


Hverdagen er fryktelig travel for tiden og da er det viktig å prioriterte jenteklubb i hovedstaden, så en en dag i forrige uke var jeg på bytur. Det er alltid så hyggelig å treffe venninner fra studietiden, kose seg med god mat og skravle masse. Hele dagen ble faktisk tilbrakt i Oslo, før kvelden kom med jentene, - til min mors store begeistring. Hun storkoser seg når vi kan dra på shopping og kose oss. Ikea var første stoppested på turen. Jeg har lenge ønsket meg trekk til kjøkkenstolene våre og Ikea var rette plassen å finne det. Åtte slike trekk ble med hjem og de passet perfekt.Trekket på stolene er blått i utgangspunktet, så nå var det var deilig å få litt lysere tekstiler på kjøkkenet.

Litt mer nytt har jeg også fått.
Dette koselige skiltet har jeg bestilt fra Veslehuset og det er Marit - Grip dagen - som har laget det. Er det ikke fint ! Det henger på døren inn til Bryggerhuset og ønsker alle mine kunder velkommen. Jeg er sååå fornøyd Marit. Du er bare kjempeflink :O)De siste dagene har jeg vært så kjempeheldig å fått flere awarder. Tusen, tusen takk kjære dere. Det er så hyggelig å bli satt pris på. Her i blogglandia hersker en positivitet uten sidestykke. Alle er bare så søte og positive. Herlig !!

Denne har jeg fått fra Gamlå - tusen, tusen takk kjære deg :O)
Jeg gir den videre til Dukkehuset , Grip dagen - og Harmoni

- og denne er også fra Gamlå og fra Tulip - Tusen, tusen takk !
Denne gir jeg videre til Albertines Verden og Lyst på livet


Denne er fra Me & Molly - tusen, tusen takk til deg også kjære Molly
Denne fortjener
Anniche

Denne er fra Tine`s kreative hjørne - tusen, tusen takk kjære deg.
Jeg vil gjerne gi denne til Hespe og Liven


Ha en fantastisk flott uke alle sammen !!

onsdag 3. september 2008

Jippi.......


..... en drøm er oppfylt !!
Jeg har leeeenge ønsket meg en broderi-symaskin som "gjør alt" og nå har jeg endelig fått en.

Den kan nesten alt......., det er bare å laste ned fra pc`n det mønsteret jeg ønsker og vips... så er det på symaskinen klart til å syes. Toppers :O)
12-åringen vår er minst like begeistret og ivrig som jeg, og satt seg straks ned å sydde burdags-kort til 2 av venninner sine.Denne boka er ikke sydd på maskinen men "for hånd". Den er en bestilling fra en kunde.
Til slutt i dag - litt av vår/sommer- kolleksjonen fra GreenGate. Nå gleder jeg meg til det kommer en stor pall med høstens og vinterens varer.

Ha en super uke alle sammen !!