onsdag 26. november 2008

To Molly - with love

Bilde er lånt fra My Home is my Castle

Varme tanker sendes til deg Molly.

Du har all vår støtte !!!

mandag 17. november 2008

Snart jul....?

... eller har vi rett og slett hoppet over julen i år og allerede begynt på våren..?? Riktignok har jeg vært i "vakuum" en tid nå, men helt borte har jeg vel ikke vært ... Ser jeg ut av vinduet eller tar en tur ut i hagen eller i skogen , blir jeg virkelig i tvil. Her på det indre østlandet har vi plussgrader i fleng, vi har flotte grønne - og da mener jeg skikkelig grønne - gressplener, bjørka har nesten begynt å sprette igjen, hvitveisen står i full prakt enkelte steder og stemorsblomstene blomstrer som bare det. Det er 5 uker igjen til jul dere, - og her er det vår!! Ikke lett å få noen julestemning da gitt - hvertfall ikke utendørs.
Men i Bryggerhuset er det nå blitt jul. Den siste uka har nisser kommet på plass, så vel som engler, julekuler og mye annet stæsj. I helgen var det juleåpning med servering av gløgg-te og pepperkaker.
Advent nærmer seg med stormstritt og årets lillafarger passer slett ikke så verst sammen med sølv og hvitt.Til slutt i dag, - for dere som lurer på den påsæla snekker`n fra forrige innlegg (og det er en stund siden, jeg vet...). Han har ikke kommet enda... Tålmodighet er en dyd har jeg hørt..., men her går det på stumpene når det gjelder tålmodighet. En så superdyktig snekker som vår, vokser ikke akkurat på trær her i bygda, så jeg er nok pent nødt til å vente... Drømmen om et koselig ekstra rom til førjulstiden ser ut til å bare bli med drømmen, enn så lenge.. snufs.

Ha en riktig flott uke alle.!!

søndag 2. november 2008

Yes...

Endelig er den nye døra i Bryggerhuset på plass. Når har jeg ventet tålmodig (eh.....??..) på snekker`n i hele høst og jammen kom han ikke en dag i uken som har vært. Det har til tider vært ganske så trekkfullt og kaldt i Bryggerhuset og det har ikke vært det spor rart når døra har vært rimelig "gjennomsiktig". Litt sjarm må jeg jo innrømme at den gamle døra har, men den måtte bare vike plassen for en mer moderne og for ikke å snakke om varmere utgave. Jeg ble egentlig kjempefornøyd med resultatet. Til våren venter litt renovering på grunnmuren og forhåpentligvis ny platting eller trapp.
Tålmodigheten blir virkelig satt på prøve når en venter på håndverkere.... Snekker`n vår er superflink og dermed er han bare såååå "påsæla" som han sier. Jeg må altså smøre meg med enda mer tålmodighet (...problemet er at jeg tror ikke jeg har mer igjen ..... stønn....), for det er masse mer som må gjøres i Bryggerhuset og helst før jeg drar fram julen.... Det skal byttes gulv i et rom og isoleres, vann skal legges inn og ja, en god del annet.... Han skal ta litt innimellom sier han....grrrrrrr..., vi får se da..


Litt kjøkken fra morgentimene i dag.
I forrige uke var jeg på nettshopping hos Creme De la Creme Interiør. Jeg har lenge hatt lyst på slike trespoler og velkommenskilt som tåler vær og vind. Etter bare et par dager ble pakken levert på døra. Kjemperask levring og koselig lysgave fulgte med. Tusen takk til Creme :)


Da gjenstår det bare å ønske alle en super uke :)
Håper min uke vil bestå bla. av en "påsæla" snekker...;)