lørdag 12. september 2009

Extreme makeover

Long time no see ...

Sommeren er definitivt over og høsten har gjort sitt inntog her i Østfold. Heldigvis har vi noen flotte dager nå etter en ganske regnfull og våt sommer.

Det store prosjektet i år har vært tilbygget til Bryggerhuset. Nå er det omsider ferdig etter mange og lange uker med venting på snekker, rørlegger og elektriker og for ikke å snakke om vår 17-åring som hadde i oppdrag å male alt ferdig både innvendig og utvendig. Ting tar tid, det er sikkert og visst, og innimellom tar det litt ekstra lang tid....

FØR:


Slik så det ut for 1 år siden... Dette lille rommet, som en gang var verkstedet mitt og som mange, mange år før det igjen var rommet til en hest, d.v.s altså en liten stall...., så rett og slett ikke ut og burde vel stengt tatt heller ikke blitt vist, men pytt, pytt...


Prosjekt "Bryggerhuset" er på dette bildet så vidt begynt. En vegg er revet og det er blitt ryddet og kastet... På dette tidspunktet ante jeg i grunnen ikke at jeg skulle få et såpass stort tilbygg.... ;)

ETTER:

Ikke verst makeover vil jeg si :))
Nesten 30 km tilbygg med innlagt vann, toalett, varmekabler i gulvet og lyst og lekkert :)))


Den gamle tømmerveggen er beholdt. Det er mye sjel i denne veggen og jeg synes den skaper en deilig og avslappende atmosfære.Dere som er oppservange legger nok merke til at det er lite, eller d.v.s ingenting på veggene. Disken er ikke helt ferdig og en del andre ting må ferdigstilles, men jeg er på godt tur og håper jeg skal bli ferdig med det meste forhåpentligvis til uken.....så får jeg se hva jeg rekker.


Den gamle delen i butikken er fortsatt slik den har vært vært. Her er gamle tømmervegger, bakerovn og gamle trehvite møbler.. Dette er møbler som har fulgt gården i mangfoldige år og som jeg ikke får male - sier husbonden. Dessverre.....Masse nytt fra både gamle og nye leverandører er ventet utover høsten.

Mens vi venter;
I dag er temaet BEIGE


Dersom du liker den romantiske og hyggelige landstilen så er ikke GreenGate til å komme utenom - her Naomi Beige og Ingrid beige serviset.

GreenGate har også mye annet å by på som skjønne tekstiler i avstemte fargekombinasjoner i en herlig miks av prikker, ruter, striper og blomster.


Skjønne tova sminkepunger i sarte, lyse og feminine sandfarger.

Flotte toalettvesker fra Lisbeth Dahl.

Nytt fra Trendkompaniet ramlet inn døra i går, det er som rene julaften:) Kjempespennende:))


Ha en flott søndag og en strålende uke alle sammen!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Velkommen til bake...kjekt å ha deg her igjen... og wow for en make over ... så fint det er blitt..Jammen har dere stått på og jobbet... Nydelige bilder..og masse fotte ting... God søndag..Klem Kerstin

Guttemamma sa...

Virkelig koselig å høre fra deg igjen og jammen blir det fint i bryggerhuset!!

Anne sa...

Wow, så vakkert det blei! Kjekt med før og no bilete:)

Albertines verden sa...

Heisan. Ja, nå var det forandring. Har du fått Green Gate nå? Fikk på fredag ettermiddag, jeg. Pakker og pakker opp. Snakkes!

Olstad sa...

Gratulerer med nytt bryggerhus. Jeg sitter å ser på bilde med lampesjermer over her. Har du GG lampeskjermer på lager?

Jeg skal ha to stk, hvilke typer har du evt? Kan du sende meg en mail. Kan du evt sende til meg tror lenge jeg til at jeg skal på Østfoldtur.

Line@bonordisk.no